Yhteistyössä

Yhteistyössä

Vauvahoivan asiakkaana saat usealta yhteistyökumppaniltamme palveluita
 ja tuotteita tarjoushintaan. Kysy rohkeasti alennuskoodeja meiltä!
Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä.<3

Foodin on Jyväskyläläinen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodin on Vauvahoivan mukana tarjoamassa hoivaa syntymän ympärille ollessaan osana Vauvahoivan postpartum- koria ravitsevine välipaloineen. Foodinin aivan ihanien tuotteiden perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. 

Äitipiiri on urbaanin äidin media ja yhteisö, jonka tavoitteena on tuoda äidin arkeen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Äitipiiristä löydät ajankohtaista luettavaa, vinkkejä äidin hyvinvointiin ja perhe-elämään, sekä maistuvaa reseptiikkaa. Äitipiiri järjestää myös suosittuja tapahtumia ja on koonnut verkkokauppaansa vaikuttavan valikoiman äitiyttä tukevia palveluita, jossa Vauvahoivan on myös kunnia olla mukana! 

Uudenmaan doulat on Uudellamaalla synnytysdoulapalveluitaan tarjoavien koulutettujen ammattidoulien ryhmä, jonka perustajina ovat Milla Laatikainen ja Anu Murto. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä 10, monenlaista osaamista omaavaa doulaa. Uudenmaan doulilta on saatavilla myös edullisia opiskelijadoulia. Vauvahoivan asiakkaana saat -10% Doulan verkkokaupasta. 

UskallaAuttaa tarjoaa ensiapukoulutuksia lähi-, verkko- ja yhdistelmäkoulutuksina sekä yrityksille että perheille. Suosittelemme 'Lasten ensiapu ja hätätilanteet' -verkkokurssia erityisesti vauvojen ja lasten kanssa toimiville aikuisille ja nuorille. Kurssi opettaa tärkeitä taitoja pahan päivän varalle. Yhteistyössä Vauvahoivan kanssa haluamme tukea turvallista arkea, minkä vuoksi Vauvahoivan asiakkaat saavat -10% alennuksen 'Lasten ensiapu ja hätätilanteet'-verkkokurssista koodilla 'Vauvahoiva10'.

Sleepy tarjoaa lapsenne ja perheenne nukkumisen tueksi henkilökohtaista unikonsultaatiota, juuri teidän tarpeitanne kuunnellen. Sleepy on Suomen ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant -yritys ja Uniliiton jäsen. Vauvahoivan asiakkaana saat -10% Sleepyn palveluista.

Lola&Lykke valmistaa kiiteltyjä ja palkittuja tuotteita raskaus- synnytys- ja imetysmatkalle. Lola&Lykke on Vauvahoivan mukana tarjoamassa hoivaa syntymän ympärille ollessaan osana Vauvahoivan postpartum- koria rakastetulla imetysteellään, jonka lisäksi Lola&Lykkeltä saatavilla mm. myös rintapumput sekä tukivyöt.

Elonaskel on koko perheen terveyden ja hyvinvoinnin keskus Helsingissä. Ammattitaitoinen tiimi auttaa monissa vauva-ajan pulmissa mm. osteopatian, vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, fysioterapian sekä imetysohjauksen avuin. Elonaskel tarjoaa myös täydennyskoulutusta hoito- sekä kasvatusalan ammattilaisille. Kaikki Vauvahoivan ammattilaiset ovat osallistuneet Elonaskeleen koulutuksiin.