Yhteistyössä

Yhteistyössä

Vauvahoivan asiakkaana saat usealta yhteistyökumppaniltamme palveluita
 ja tuotteita tarjoushintaan. Kysy rohkeasti alennuskoodeja meiltä!
Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä.<3

Foodin on Jyväskyläläinen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodin on Vauvahoivan mukana tarjoamassa hoivaa syntymän ympärille ollessaan osana Vauvahoivan postpartum- koria ravitsevine välipaloineen. Foodinin aivan ihanien tuotteiden perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. 

Äitipiiri on urbaanin äidin media ja yhteisö, jonka tavoitteena on tuoda äidin arkeen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Äitipiiristä löydät ajankohtaista luettavaa, vinkkejä äidin hyvinvointiin ja perhe-elämään, sekä maistuvaa reseptiikkaa. Äitipiiri järjestää myös suosittuja tapahtumia ja on koonnut verkkokauppaansa vaikuttavan valikoiman äitiyttä tukevia palveluita, jossa Vauvahoivan on myös kunnia olla mukana! 

Lola&Lykke valmistaa kiiteltyjä ja palkittuja tuotteita raskaus- synnytys- ja imetysmatkalle. Lola&Lykke on Vauvahoivan mukana tarjoamassa hoivaa syntymän ympärille ollessaan osana Vauvahoivan postpartum- koria rakastetulla imetysteellään, jonka lisäksi Lola&Lykkeltä saatavilla mm. myös rintapumput sekä tukivyöt.

Sleepy tarjoaa lapsenne ja perheenne nukkumisen tueksi henkilökohtaista unikonsultaatiota, juuri teidän tarpeitanne kuunnellen. Sleepy on Suomen ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant -yritys ja Uniliiton jäsen. Vauvahoivan asiakkaana saat -10% Sleepyn palveluista.

Tampereen Osteopaattikeskus tarjoaa viiden osteopaatin voimin ammattitaitoista hoitoa ja tukea perheen hyvinvointiin Tampereen keskustassa. Tampereen osteopaattikeskus tukee niin äitien, vauvojen kuin muunkin perheen hyvinvointia ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä yksilöllisesti tarpeita kartoittaen. Osteopatiassa kehoa lähestytään lempeillä ja monipuolisilla hoitotekniikoilla, oli kyseessä sitten kivut ja vaivat, tarve hengähtää hetki kiireen ja stressin keskellä, tai toivomus saada äidille ja vauvalle sysäys synnytyksestä palautumiseen. 

Elonaskel on koko perheen terveyden ja hyvinvoinnin keskus Helsingissä. Ammattitaitoinen tiimi auttaa monissa vauva-ajan pulmissa mm. osteopatian, vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, fysioterapian sekä imetysohjauksen avuin. Elonaskel tarjoaa myös täydennyskoulutusta hoito- sekä kasvatusalan ammattilaisille. Kaikki Vauvahoivan ammattilaiset ovat osallistuneet Elonaskeleen koulutuksiin.

Uudenmaan doulat on Uudellamaalla synnytysdoulapalveluitaan tarjoavien koulutettujen ammattidoulien ryhmä, jonka perustajina ovat Milla Laatikainen ja Anu Murto. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä 10, monenlaista osaamista omaavaa doulaa. Uudenmaan doulilta on saatavilla myös edullisia opiskelijadoulia. Vauvahoivan asiakkaana saat -10% Doulan verkkokaupasta.