Vauvahoivaon sinua varten jos


  1. Kaipaat konkreettista sekä vauvasi tuntevaa apua esimerkiksi yrittäjyyden ja vauvavuoden yhdistämisessä.

  2. Tarvitset säännöllisesti tai tarpeen tullen aikaa esimerkiksi lepoon, urheiluun tai käytännön asioiden hoitamiseen.

  3. Kaipaat rinnallakulkijaa vauva-ajan iloihin ja ihmetyksiin.

Mitä Vauvahoiva™ tarjoaa?

  1. Konkreettista kotiin tuotavaa apua Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Kajaanissa. Vauvahoiva tulee tarjoamaan laadukasta ja lempeää, vauvasi tuntevaa hoivaa säännöllisesti tai tarpeen ilmentyessä. Perheen tarve määrittää kokonaisuuden.

  2. Ydinajatuksena on vapauttaa vanhemman kädet esimerkiksi työntekoon, mutta keskeisenä tavoitteena on myös perheen rinnalla kulkeminen vauva-ajan ilojen ja ihmetysten äärellä.

  3. Hoivan yhteydessä mahdollisuus imetysohjaukseen sekä vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan.

  4. Kokonaisvaltainen Vuosi vauvahoivaa - verkkomateriaali vauvavuoden tueksi.


Parasta hoivaa jo kolmessa maakunnassa

Uusimaa - Pirkanmaa - Kainuu

Tarkemmat esittelymme voit lukea Meistä - osiosta.


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Tällä hetkellä Vauvahoiva tarjoaa vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa Helsingissä kotikäynteinä sekä Kajaanissa perheen kotona tai Vauvahoivan omissa vastaanottotiloissa. Lisää asiasta voit tiedustella Erikalta.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto vauvalle.
Yleisimmin hoitoon hakeudutaan suuren itkuisuuden, pulauttelun tai esimerkiksi vatsavaivojen vuoksi. Hieron myös vauvan kasvon ja päänalueen jumit, jolla usein saamme apua muun muassa imetyspulmiin. Mielestäni kaikki vauvat tulisi hieroa, onhan synnytys ja loppuraskaus heidänkin keholleen aikamoinen matka. Omien käsieni kautta on saatu apua esimerkiksi vinokalloisuuteen, refluksiin, ummetukseen, univaivoihin, "kaulan löytymiseen" ja hermoston yliaktiivisuuteen. Hieronta voi olla myös vain ihana hemmotteluhetki vauvalle ilman erityisiä huolia.

Opetan myös vanhemmille yksinkertaisia, heidän vauvalleen sopivia hierontaotteita kotiin. Hoito voidaan toteuttaa yli kahden viikon ikäisille vauvoille, kuumetta ei tule olla sekä rokotteista tulee olla ainakin 5 päivää aikaa. Aktiivinen hieronta-aika on noin 20-30 minuuttia ja käyntiin on hyvä varata noin tunteroinen. Tulosten saamiseksi suosittelen hierontaa ehdottomasti 3-5 kerran sarjahoitona. Hierontaväli on hyvä olla noin viikko.

Miksi Vauvahoiva™?


Uran ja perheen yhdistäminen

Työnkuvat vaihtelevat Suomessa laajalti. Aina ei ole mahdollista tai järkevää palkata ja kouluttaa itsenä tilalle osaajaa, kun työnsä voi hoitaa joustavasti myös vauva-aikana. Pienissä erissä, vauvan tahtiin.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Mahdollisesti Vauvahoiva on perheenne matkassa läpi vauvavuoden. Näin kaikki tulemme toisillemme tutuiksi ja yhteistyö on mukavaa, mutkatonta ja vauvan kannalta turvallista.

Ammattimaista hoivaa vauvallesi

Alan laaja koulutus ja kokemus yhdistettynä tahtotilaan antaa vauvalle vain ja ainoastaan parasta.

Kotitalousvähennys -60%

Vauvahoivan hoivapalvelusta asiakas on oikeutettu hakemaan - 60 prosentin kotitalousvähennystä.