Vauvahoiva on sinua varten jos


 1. Kaipaat konkreettista sekä vauvasi tuntevaa apua esimerkiksi yrittäjyyden ja vauvavuoden yhdistämisessä.

 2. Tarvitset säännöllisesti tai tarpeen tullen aikaa esimerkiksi lepoon, urheilemiseen tai käytännön asioiden hoitamiseen.

 3. Kaipaat rinnallakulkijaa vauva-ajan iloihin ja ihmetyksiin.

 4. Pidät suuressa arvossa hoivan jatkuvuutta, jolloin kiintymyssuhteen muodostuminen on mahdollista. Kiintymyssuhde tukee lapsen kasvua sekä kehitystä ja luo pohjan turvallisuuden tunteelle.

Uutta!

Vauvahoiva ja Sleepy tekevät yhteistyötä

Vauvahoiva toimii yhdessä Uniliiton jäsenen, lasten lempeän unikonsultoinnin Sleepyn kanssa, jonka perustaja Maria on Suomen ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant. Sleepy tarjoaa apua vauva-ajan uniongelmiin ja on auttanut jo satoja perheitä nukkumaan paremmin. Vauvavuosi on hyvin kokonaisvaltainen ja uni sekä nukkuminen sen ehdottomassa keskiössä.

Sleepyn kanssa yhteistyössä tarjoamme kokonaisvaltaista tukea. Uni- ja imetysohjaus sekä konkreettinen hoiva-apu yhden palvelun alta.

Lue lisää Vauvahoivan ja Sleepyn palveluista!

Mitä tarjoan?

 1. Konkreettista kotiin tuotavaa apua. Tulen tarjoamaan laadukasta ja lempeää, vauvasi tuntevaa hoivaa sovitusti ja säännöllisesti. Perheen tarve määrittää kokonaisuuden.

 2. Pääpointtina on vapauttaa vanhemman kädet esimerkiksi työntekoon, mutta keskeisenä tavoitteena on myös perheen rinnalla kulkeminen vauva-ajan ilojen ja ihmetysten äärellä.

 3. Mahdollisuus imetysohjaukseen.

 4.    Olen käytettävissä Helsingissä
     Maanantai 8-18
     Tiistai 8-18
     Keskiviikko 8-18
     Torstai 8-16
     Perjantai 8-16
     Neuvoteltaessa jousto mahdollinen.


Miksi Vauvahoiva?


Uran ja perheen yhdistäminen

Työnkuvat vaihtelevat Suomessa laajalti. Aina ei ole mahdollista tai järkevää palkata ja kouluttaa itsenä tilalle osaajaa, kun työnsä voi hoitaa joustavasti myös vauva-aikana. Pienissä erissä, vauvan tahtiin.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Mahdollisesti olen perheenne matkassa läpi vauvavuoden ja tarvittaessa ylikin. Näin kaikki tulemme toisillemme tutuiksi ja yhteistyö on mukavaa ja mutkatonta.

Ammattimaista hoivaa vauvallesi

Alan kokemus ja koulutus yhdistettynä tahtotilaan antaa vauvalle vain ja ainoastaan parasta.

Kotitalousvähennys -40%

Palvelustani asiakas on oikeutettu hakemaan - 40 prosentin kotitalousvähennystä.