Tervetuloa 
Vauvahoivan 
verkkokauppaan

Postpartum boksi Foodin x Vauvahoiva

Mitä synnyttänyt perhe todella kaipaa? Mitä lahjaksi läheiselle? Näiden kysymysten pohjalta on syntynyt ainutlaatuinen kokonaisuus: Postpartum boksi. Postpartum boksi on Foodinin ja Vauvahoivan yhteistyössä tuottama täydellinen ja ihana lahja synnyttäneelle vanhemmalle. Boksi sisältää tarkasti valittuja, ravinteikkaita ja herkullisia välipaloja sekä herkkuja vauvavuoteen. Tämä lahja läikähdyttää varmasti ja tuo vauva-arkeen juuri sitä parasta, mitä toiselle voi tarjota: hoivaa ja ravintoa.  Tuotteen sisältö: Cashewtahna, luomu 250g Raakasuklaa Chai-Orange 52%, luomu 40g Raakasuklaavadelma, luomu 50g Kookosvesi, Luomu, 330ml Crunchy Collagen Protein Bar Ginger Lime, 50g Crunchy Collagen Protein Bar Almond Seasalt, 50g Bruschetta Cashew, luomu, 120g Aurinkokuivattu taateli, luomu, 250g Lisäksi lahja sisältää alennuskoodin Foodinille sekä Vauvahoivan tervehdyksen lapsivuodeaikaansa viettävälle. <3 Sisäkannessa on myös paikka lähettäjän terveisille. Huom! Yhteystietojesi laittamisen jälkeen osiossa "tilaus ja vahvistus" kohdassa "lisätiedot" on mahdollista jättää henkilökohtaiset terveiset lahjan saajalle. Terveiset kirjataan boksin sisäkanteen. <3 Tuotteita kerrallaan myynnissä rajoitettu erä.  Lähetysaika 1-5 arkipäivää.

38,90 €
  Vauvahoiva Suomi Oy
  0405908395
  Y- tunnus 3369058-9
  Kajaani


  TOIMITUSEHDOT

  MAKSUTAVAT

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

  Verkkokaupan toimitusehdot;
  Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä yhteydessä voi olla osoitteeseen
  erika.broder@vauvahoiva.fi tai numeroon 0405908395.

  .

  TILAUS & PALAUTUS

  Vauvahoiva toimittaa tilauksen 1-5 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Tilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen tai asiakkaan valitsemaan kotiosoitteeseen.

  Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli pakkauksen sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava mahdollisimman pian Vauvahoivalle.

  Mahdolliset rikkoutuneet tuotteet tulee valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen erika.broder@vauvahoiva.fi

  Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkailla 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin asiakas saa ostamastaan tuotteesta rahat takaisin. Lähetys- ja käsittelykuluja ei korvata asiakkaalle. Maksupalautuksen käsittelyaika 14 vrk.


  NOUTAMATON TILAUS

  Noutamattomasta tilauksesta veloitamme automaattisesti 10€ toimitus- ja käsittelykuluja maksun palautuksen yhteydessä. Ongelmatilanteissa ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme. Huomioithan, että noutamaton tilaus ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus.