Minusta


Moikka! Mä olen Erika.
 

Toimin vauvaperhetyöntekijänä nimellä Vauvahoiva Broder.
Pohjakoulutukseltani olen sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. Suurimman osan urastani olen työskennellyt päiväkodissa varhaiskasvatuksen aloittavien taaperoiden parissa. Uusi taitekohta on jännittävä niin lapselle kuin vanhemmallekkin,- siinä jos jossain turvan ja varmuuden tarve nostavat päätään. 

Olen toiminut Keski-Suomen Ensi- ja Turvakodilla vauvanhoitajana sekä työskennellyt Helsingin Kaupungilla sosiaaliohjaajana tarjoten vauva- ja taaperoperheille matalan kynnyksen palveluita. 

Tähtäimessäni on aina ollut vauvaperheiden parissa työskentely. Konkreettisen askeleen tähän suuntaan otin tammikuussa 2019, kun lähdin opiskelemaan Helsingin Metropoliassa Kiikku- vauvaperhetyöntekijäksi. Olen lisäksi WHO:n hyväksymä imetysohjaaja.  Syksystä 2020 alkaen opiskelen Vauvahyvinvoinnin asiantuntijaksi, mikä antaa minulle laajan työkalupakin auttaa yhä paremmin perheitä muun muassa koliikin, rekfluksin, imetyksen sekä masuvaivojen kanssa vyöhyketerapeuttisin vauvahieronnan ottein.


Nyt Vauvahoivan kautta toteutan suurinta unelmaani:
Tukea ja hoivata ihmiselämän starttiviivoilla. 
Siellä, missä kaikki tärkein tapahtuu.

- Erika


Muiden suusta


Aino

Viestinnän opiskelija / Kokemustoimija

"Erikassa parasta on sydämellisyys. Vaikka lämmin olemus, määrätietoinen asenne ja neuvokkaat ajatukset ovat nekin jonkinlasia kulmakiviä, piirtyy mieleen yhtä lailla energisyys, rentous ja hyväntuulisuus. Erikalla on taito nähdä ja kokea iloa. Hänet kohdatessaan tulee ajatelleeksi: Tämä oli päiväni paras hetki.

Laura 

Sosionomi / Varhaiskasvatuksen opettaja

"Erika on erittäin empaattinen sekä helposti lähestyttävä ja hän on aina rakastanut erityisesti vauvojen ja pienten lasten parissa toimimista. Erikassa on joku käsittämätön herkkyys olla aidosti lähellä, tukena ja turvana."

Aino

Luokanopettaja/joogaopettaja

"Erikan olemisessa on rentous ja aitous läsnä. Erika tekee asioita, jota rakastaa sydän edellä."

Jelmiina

Liikuntapedagogiikan kandidaatti

"Erika on sydämellisin, lämpimin ja ajattelevin ihminen ketä tiedän. Erika ei tuomitse ketään ja hänellä on kyky nähdä asioiden monet puolet sekä pysyä oikeudenmukaisena toiminnassaan. Hän on aina ihmisten puolella. Erikalla on valtava halu ja taito kehittää itseään. 

Sirja

Erityisopettaja

"Erika on todella empaattinen ja herkkä. Erika kohtaa jokaisen ihmisen aidosti ja tekee työtään täydellä sydämellä!<3"

Waltteri

Ekonomi/ Koodari

"Erika on aina ollut vauvojen sielunmaisemasta kiinnostunut. Hän on luontainen huolenpitäjä ja kasvattaja."

Karoliina

Rakennusarkkitehti

"Erika on todella huomaavainen ja lämmin. Hänestä loistaa ammattitaito pienten lasten kanssa ja hän huomioi pienetkin asiat, joilla voi tehdä lasten oltavat paremmaksi. Erika on myös todella toimelias ja hänellä ei mene koskaan sormi suuhun, vaan selviää tilanteesta kuin tilanteesta. <3"

Anna

Toimintaterapeutti

"Erika on lämmin ja ihana ihminen, joka saa muut tuntemaan itsensä hyväksi seurassaan. Erika tuo valoa tilaan, jonne saapuu. Hän on ollut pienestä saakka hyvä vauvojen kanssa ja saa luotua heihin kontaktin ihan pienessä hetkessä. Erikalla on taito olla samaaan aikaan turvallinen, lempeä ja hauskuuttava. Luottaisin koska tahansa vauvan hänen hoivaansa. Yrittäjänä Erika on vastuullinen, organisaatiokykyyinen ja järkevä. Hän osaa suunnitella asiat toimiviksi.